Välkommen till min blogg

cropped-2017-12-03-03-33-28-15.jpg

Välkommen till min blogg.  Jag har länge funderat på att starta en blogg där jag kan dela med mig av mina intressen: ren mat, en balanserad livsstil, hälsa, träning m.m. Men det har liksom aldrig blivit av. Man tänker att man inte har tid. Att det finns så mycket annat som man borde göra istället för att starta en blogg. Men då läste jag något som verkligen fastnade hos mig:

”If you can’t stop thinking about it, it is worth doing”

Jag har alltid varit en aktiv person. Jag tycker om att röra på mig och jag tycker faktiskt om att äta hälsosamt 🙂 MEN, jag är också världens största sockerråtta. Det var nog inte förrän efter att jag fött mitt andra barn som jag insåg att jag på allvar var sockerberoende. Så jag gjorde en sockerdetox, och det var en riktig ögonöppnare. Jag skulle nu säga att jag har påbörjat en resa till att bli mitt bästa hälsosammaste jag. Här på bloggen kommer jag att lägga ut recept på ”ren mat” och kanske lite annat också. Hoppas att du vill följa med på den här resan.

❤ Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s